MontMartre Hillegom 2024

Wanneer:

Zaterdag 13 april 2024 van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Wat is het plan:

Bijna iedereen kent waarschijnlijk wel Montmartre in Parijs… de sfeer en de uitstraling zijn een voorbeeld voor dit evenement. Rond de “Oude Pomp” en rondom de Maartenskerk willen we 40 kunstenaars een plek bieden om hun werk te demonstreren, te exposeren en bezoekers uit te dagen om samen iets te maken. De voorkeur gaat uit naar kunstenaars die laten zien hoe ze hun werk maken en/of bezoekers de kans te geven in een miniworkshop zelf iets te maken of uit te proberen. En natuurlijk mag je je werk ook verkopen.

 

Wie of wat zoeken we:

Kunstenaars, die laten zien hoe het werk wordt gemaakt of die een miniworkshop geven… dus mensen die terplekke bezig zijn met het maken van kunst. Als er meer inschrijvingen binnenkomen dan wij kunnen plaatsen, dan krijgen de inschrijvingen die volledig aan de doelstelling van het evenement voldoen voorrang.

 

Vind je het leuk om mee te doen, schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina!

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 maart aanstaande.

 

Financiën:

Per deelname is de bijdrage € 40,--. Dit moet vooraf worden betaald en je deelname is pas definitief na ontvangst van je betaling. Je ontvangt van ons bericht dat je aanmelding is ontvangen met daarbij de betaalspecificaties.

Voor dit bedrag krijg je de beschikking over een 3 meter kraam inclusief 1 stoel, 2 consumptiebonnen voor koffie en/of thee, promotie van het evenement via persberichten en onze Social Media en op onze website, reclameborden langs de kant van de weg om het evenement extra te promoten. Deze € 40,- dekt niet alle kosten, extra subsidie is in aanvraag de gemeente.   

 

En verder:

Vorige jaren merkte we dat het lastig was om het plein van de “Oude Pomp” en de Hoftuin met elkaar te verbinden. In samenspraak met de Maartenkerk zal dit jaar MontMartre Hillegom niet meer plaatsvinden in de Hoftuin bij het gemeentehuis maar op het Oude Pompplein en in de tuin van de Maartenskerk.

 

Ook wordt het evenement opgeluisterd door muziek. Wij hebben hiervoor nog 2 plekken beschikbaar. Ken of ben jij iemand die het leuk vindt om het evenement muzikaal op te luisteren? Geef het door!!

 

Datzelfde geldt voor andere optredens zoals toneel, mensen die bijv. als clochard of Franse chique persoonlijkheid willen rondlopen. Dit alles om het allemaal net wat meer bijzonder te maken.  

 

Wij hopen dat jullie er bij zijn zodat we samen MontMartre Hillegom 2024 weer een succes kunnen maken!

 

Met kunstzinnige groet,

Stichting Kunst uit Hillegom

Rob Treebusch, AnnA Blokker en Edith van Leeuwen

Inschrijfformulier kunstenaars

Op zaterdag 13 april organiseren we voor de 3e keer “Montmartre Hillegom”. Doe jij mee?


Het formulier kan alleen worden verzonden als alle vragen zijn beantwoord.


Kunstenaars

 

 

 

Geen foto

 

 

 

 

Wim Granneman

Tineke Nuijens

Henriette Maasen

Mary Admiraal


Edith van Leeuwen

Florance Tuttifirenze

Nico Oosthoek

Ria van Kints


Louis Blondiau

Tilly Kralt

 

 

 

Geen foto

 

 

 

 

Joke Peperkoorn

Yvonne Kramers


Rob Treebusch

AnnA Blokker

Dana Poole

Simone mooyekind


Woess_art Kane

Martine Goulmy